Twee21

  • Gratis verzending binnen NL vanaf €50
  • Voor 14.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis cadeauverpakking!
  • |
  • |
  • Registreren
peper, zout, kruiden
  • Weergave
    • Nicolas Vahe Truffel zout

      Dit heerlijke truffel zout van Nicolas Vahe dankt zijn naam aan het Guérande-gebied in Frankrijk, waar het wordt geoogst. De zoutvlokken passen perfect bij vis, ei, gevogelte, rundvlees, risotto, en pasta gerechten! Inhoud: 75 gram

      €10,95
    • Nicolas Vahe Zeezout in zakje

      Een klassieker van Nicolas Vahé. Het Franse zeezout in dit zakje wordt geoogst uit de Middellandse Zee en is voor vrijwel alles geschikt. In de dagelijkse keuken en als smaakmaker voor elke maaltijd. Leuk om samen met een zoutlepeltje cadeau te geven!

      €6,95
    • Nicolas Vahe Salt and pepper, everyday mix

      De Everyday Mix van Nicolas Vahé is een mixvan zout en peper. Een fijne, basic essential voor je keuken en eettafel. De molen heeft een keramische molen waarmee je fijngemalen specerijen krijgt. Hierdoor komen de oliën vrij voor meer geur en smaak in je g

      €10,50
    • Nicolas Vahe zwarte peper met citroen

      Deze zwarte peper met citroen van Nicolas Vahe past perfect bij gerechten met zeevruchten, kip of een lekkere maaltijd salade! Inhoud 150 gram De molen wordt geleverd met een keramisch maalwerk voor een optimale smaakbeleving

      €10,50
    • Nicolas Vahe pepper the mixed blend

      Een heerlijke mixed blend van smaken is deze peper in handige molen van Nicolas Vahe. Ook lekker in combinatie met de verschillende soorten zout van Nicolas Vahe!

      €12,50
    • Nicolas Vahe zout met rode wijn en laurierblaadjes

      Zeezout met rode wijn en laurierblaadjes van Nicolas Vahe is een klassieke combinatie die gerechten met rundvlees, vis of wild perfectioneert. Geniet van de delicate smaak van rode wijn en de kleur van het zout is een geweldige finisher! Inhoud: 340 gram

      €10,50
    • Nicolas Vahe zout knoflook en venkel

      Maak van je soepen en stoofschotels een culinaire belevenis met dit knoflook- en venkelzout van Nicolas Vahé ! Met een vleugje zwarte peper, anijs, gember en citroengras.

      €10,50
    • Nicolas Vahe salt Lemon & Thyme

      Heerlijk zout van Nicoals Vahe in een mooie fles met handige maalsysteem. Geniet van de verfijnde smaak combinatie van zeezout met citroen en tijm. Perfect voor zowel rood vlees als verse pasta, vis en zeevruchten. Inhoud 320 gram

      €10,50 Uitverkocht
    • Nicolas Vahe salt Parmesan, Tomato & Basil

      Een must-have voor Italiaans geïnspireerde gerechten. Deze zeezoutmix van Nicolas Vahé combineert parmezaanse kaas, tomaat en basilicum om je pasta's en salades de finishing touch te geven. De molen wordt geleverd met een keramische molen waarmee je fijng

      €10,50
    • Nicolas Vahe salt , zeezout

      Heerlijk basic zout van Nicoals Vahe in een mooie fles met handige maalsysteem. Leuk om cadeaut te geven of te krijgen!

      €10,50
    • Nicolas Vahe zout, black

      Met dit zwarte zeezout (gemengd met activated charcoal ) van Nicolas Vahe geeft je je maaltijden een extra touch! gebruik het op gekookte eieren, salades, sauzen en maak een visueel feestje van je eten! Het aardewerk maalwerk van de molen zorgt voor nog

      €14,95
    • Nicolas Vahe salt Secret Blend

      Heerlijk zout van Nicoals Vahe in een mooie fles met handige maalsysteem. Geniet van de verfijnde smaak combinatie van zout met lavendel, gedroogde tomaten, rosemarijn, thijm, knoflook en...

      €10,50
    • Nicolas Vahe giftbox organic zout, secret blend, garlic & chili

      Deze giftbox van Nicolas Vahe bevat heerlijke kruiden om je gerechten te perfectioneren! De biologische Secret Blend is een zout gemengd met lavendel, zongedroogde tomaten, zwarte peper, tijm, rozemarijn en knoflook. De knoflook en rode chilipeper variant

      €17,50

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2024 Twee21 - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »