Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Nicolas Vahe
In Amiens werd Nicolas Vahe in een Frans 3-sterren- Michelin restaurant opgeleid tot kok en banketbakker. Daarna kwam hij onder de vleugels van de meester der chocolatiers: Daniel Giraud Valence. In 2000 trok hij de stoute schoenen aan en vertrok naar Denemarken waar hij aan de slag ging als banketbakker bij Falsled Kro te Funen en Fakkelgarden in Zuid-Jutland.
Door al deze opgedane ervaring op hoog niveau, weet Nicolas Vahé als geen ander wat mensen belangrijk en vooral lekker vinden! Hij maakt een mooie mix van traditionele recepten en de moderne keuken. De samenwerking die hij zoekt met producenten van basisproducten in Frankrijk en Italië, zorgt voor een constante, hoge kwaliteit en een constante bron van nieuwe inspriratie.
Je vindt in ons assortiment o.a. zout en peper, vinaigrettes, pesto, heerlijke oliën voor in de salade, chocolade maar ook fijne leistenen bordjes om je gerechten nog mooier te serveren, grappige opbergblikken en nog veel meer! En dat alles verpakt in een mooi jasje. Niet voor niets een van onze favoriete merken!
- Weergave